Vörös Alga Kalciummal S. Bernhard 120 kapszula

ÚJ
Vörös Alga Kalciummal S. Bernhard 120 kapszula

A Lithothamnium calcareum egy tengeri hínár, mely a tengerben természetes, tiszta formában lévő Kalciumot képes magához kötni. Minden kapszula 610 mg Lithothamnium calcareum port tartalmaz, ami 180 mg tiszta kalciumnak felel meg

Kedvencekhez
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

A Lithothamnium calcareum a vörös algák családjából származó egyedülálló moszat hangzatos neve, többek között a nyugat -Bretagne -i Glénan -szigetek partjain. Ennek az algának a különlegessége, hogy képes összegyűjteni a természetben előforduló anyagokat, különösen a kalciumot az ásványi anyagokban gazdag tengervízben, és magához kötni. Idővel a lithothamnium alga ezért halványvörös-fehér, korall szerű megjelenést kölcsönöz.


A kalcium fontos szerepet játszik a szervetlen anyag képződésében a csontokban és a fogakban. A kalcium szerepet játszik a sejtosztódásban, az energia-anyagcserében, az egészséges izomműködésben, a véralvadásban, az enzimek aktiválásában és a sejtmembránok stabilizálásában is. Az általunk használt lithothamnium port "Fine Fleur" -nek nevezik, mert különösen finom minőségű.

A Lithothamnium calcareum 34% -a szerves kalciumot tartalmaz, biológiai hasznosulása az összes kalcium forrás közül a legmagasabb, 90% fölött szívódik fel a szervezetben. Minden kapszula 610 mg Lithothamnium calcareum port tartalmaz, ami 180 mg tiszta kalciumnak felel meg.

Összetevők: Lithothamnium calcareum por (75%), zselatin, töltőanyag: mikrokristályos cellulóz, csomósodást gátló anyag (zsírsavak magnéziumsói)

Felhasználási javaslat: Naponta 4-5 kapszulát nyeljen le egészben, bőséges folyadékkal étkezés közben

Adatok
Cikkszám
4250382202257
Státusz
ÚJ    
Webáruház készítés