UC-II Kollagén + C-vitamin S.Bernhard 60 db kapszula

ÚJ
UC-II Kollagén + C-vitamin S.Bernhard 60 db kapszula

Az UC-II® a szabadalmaztatott elnevezés a denaturálatlan, természetes II típusú kollagénre,melyet nyers
csirkeszegyporból vonnak ki.
Más porc-kivonatokkal/kollagénekkel szemben a II-es típusú kollagéneket ún. nem denaturálódott (nyers) formában tartalmazza, méghozzá stabilizálva, hogy ne tudjon az emésztőrendszerben se denaturálódni, megemésztődni. Változatlan (nyers) formában képes eljutni a vékonybelünkben található nyirokszerveinkhez, az ún. Peyer-plakkokhoz.

Kedvencekhez
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Az emberi szervezetben a kollagén a legelterjedtebb fehérje vagy fehérje. Úgynevezett strukturális fehérjeként a kollagén mindenütt megtalálható, ahol fontos a rugalmasság és a szilárdság, azaz a bőrben, szalagokban és inakban, porcokban, csontokban stb.

Az UC-II® a szabadalmaztatott elnevezés a denaturálatlan, természetes II típusú kollagénre, amely elsősorban a porc szakító szilárdságáért és szívósságáért felelős. Az UC-II kollagén kifejlesztheti támogató funkcióját, különösen akkor, ha az ízületek a sport okozta stressznek vannak kitéve. A kollagén szintje a szervezetben is csökken az életkorral, mert a termelés lelassul.

A kiegészítésként hozzáadott C -vitamin hozzájárul a normál kollagénképződéshez, ami elősegíti az egészséges, normál porcműködést.

Az UC-II® tiszta, kiemelkedően magas minőségű, a svájci Lonza cég által szabadalmaztatott alapanyag.

Összetevők: C-vitamin, töltőanyag: mikrokristályos cellulóz, zselatin, kollagén (UC-II®, 8%), stabilizátor: kálium-klorid, csomósodást gátló (zsírsavak magnéziumsói)

Felhasználási javaslat: napi 1 kapszula bőséges folyadékkal

Adatok
Cikkszám
4250382212409
Státusz
ÚJ    
Webáruház készítés