A fekete fokhagyma nagyszerű alternatíva, ha el akarja kerülni a fokhagyma illatát és ízét, de szeretné megőrizni kiváló tulajdonságait.
Magas tartalom - kapszulánként 500 mg fekete fokhagyma kivonat.
A fekete fokhagyma nem különleges fokhagymafajta, hanem a fehér fokhagyma fermentált formája, amelyet a főzéshez naponta használunk. Természetes fermentációval keletkezik, ami azt jelenti, hogy az enzimek hatására megváltozik a fokhagyma szerves anyaga. Az erjedés során nemcsak a szín változik, hanem az íz és az illat is. Flavonoidoknak nevezett antioxidáns vegyületek képződnek. Ezért a fekete fokhagymának nincs jellegzetes intenzív fokhagyma illata.
Összetevők: Fekete fokhagyma kivonat (82%), zselatin, csomósodást gátló szilícium-dioxid és rizs kivonat rizshéjjal, gumiarábikum és napraforgóolaj.
|
2 kapszulánként (= napi adag) |
NRV*% |
Fekete fokhagyma kivonat |
1000 mg |
** |
ebből flavonoid |
50 mg |
** |
S-allilcisztein |
2,5 mg |
** |
*NRV= felnőttek részére ajánlott napi beviteli referenciaérték %-ban kifejezve ** Nincs megállapított mennyiség
Adagolás: felnőtteknek napi 2 kapszula, főétkezés elött bő folyadékkal nyelje le!
Figyelmeztetés: A termék fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot!