HAIR MEDICAL Anti Grey 60 db kapszula

ÚJ
HAIR MEDICAL Anti Grey 60 db kapszula

Komplex készítmény katalázzal és értékes összetevőkkel az őszülés ellen

Kedvencekhez
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Komplex készítmény értékes összetevőkkel az őszülés ellen

 

Napról napra egyre több az ősz hajszálad, pedig még messze az ötödik X? A fehér hajszálakért a kataláz enzim hiánya a felelős, amit Te magad is pótolhatsz!

Az őszülés jelenségének biológiai-kémiai hátterével már sok kutatás foglalkozik. Számos kísérlet után kimutathatóvá vált, hogy az őszülés akkor kezdődik el, amikor a hajhagymákban és szőrtüszőkben már kritikus szint alá csökken a kataláz enzim szintje, ekkor az nem képes maradéktalanul elbontani a hidrogén-peroxidot, amely így természetes úton felgyűlik a hajszálakban így roncsolva a természetes színtesteket. A kataláz enzim pótlásával az egyensúly visszaállítható és a hajhagymák melanin termelése újra beindulhat. A kataláz antioxidáns tulajdonságával nem csak a hajad lehet dúsabb és fényesebb hanem a közérzetünkre is jótékonyan hathat.

 

A kataláz enzim mellett olyan értékes összetevők vannak, mint a köles por, L-lisztin, és L-metionin, melyek hozzájárulnak az egészséges fejbőrhöz és élettel teli hajhoz

 

Összetevők: kataláz enzim, köles por, (para-amino-benzoesav), B10-vitamin, cink (cink-citrát), B5-vitamin (kalcium-d-pantotenát), L-cisztin, L-metionin, B7-vitamin (D-biotin), tömegnövelő szer (kukoricakeményítő), csomósodást gátló anyag (mikrokristályos cellulóz), kapszulahéj (zselatin)

 

Hatóanyagok 1 kapszula NRV * %
Kataláz enzim 300 mg **
Köles por 300 mg **
B10-vitamin (PABA) 25 mg **
Cink (szerves kötésű Cink-citrátból) 10 mg 100
B5-vitamin (Pantoténsav) 6 mg 100
L-cisztin 5 mg **
L-metionin 5 mg **
B7-vitamin (Biotin) 50 µg 100

 

Adatok
Cikkszám
5999564541706
Státusz
ÚJ    
Webáruház készítés