Dr. Herz Citromos-eukaliptusz illóolaj 10ml

Dr. Herz Citromos-eukaliptusz illóolaj 10ml

Szúnyogok és más rovarok távoltartására alkalmas készítmények összetevőjeként használják. Parfümök fő alkotóelemeként is akalmazzák, mert nyugalmat, ellazulást és pihentség érzetet előidéző friss citromos illata van.

Kedvencekhez
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

A halványsárga, erősen citromos illatú illóolajat ajánljuk:

Párologtatásra: Megfázásos időben a helyiség levegőjét frissítheti pár csepp rozmaringolajjal elkeverve, az aromalámpa vizébe téve, elpárologtatva. Nyáron a rovarok távol tartásában segíthet. Cseppentsünk pár cseppet egy zsebkendőre, és tartózkodási helyünkhöz közel helyezzük el.

Bőrápoló olaj készítéséhez: Pár csepp citromos eukaliptusz- és rozmaringolajat oldjunk fel növényi olajban, és kenjük a rovarcsípés helyére.

Testápoló olaj készítésére: Cseppentsünk pár csepp citromos eukaliptuszolajat növényi olajba és egész testünkön használva bőrünk friss, kellemes illatúvá válik. A citromos eukaliptuszolaj citrom- és kubebaolajjal együtt is jól használható.

Kiszerelés: 10 ml/üveg

Felhasználási javaslat: Tegyünk 2-3 csepp citromos-eukaliptuszolajat az aromalámpa vízzel töltött részébe vagy a párologtatóba és a helység levegője tisztává és üdévé válik.

Párologtatáshoz, levegő frissítéshez aromaterápiás céllal ajánljuk!

 

Adatok
Cikkszám
5999564540341
Webáruház készítés
Paylike