Dr. Herz Ausztrál Teafa illóolaj 10 ml

Dr. Herz Ausztrál Teafa illóolaj 10 ml

A teafaolaj az egyik legcsodálatosabb, természetes - több mint 80 szerves alkotóelemből álló kivonat. A teafaolaj kitűnő antiszeptikum. Az Ausztrália őslakói által évezredek óta ismert teafaolaj valóságos minipatika, legyen állandó kísérője ha üdül, kirándul, sátorozik, strandol, úszik, szaunázik, szállodát, vagy idegen illemhelyet vesz igénybe.

 

Kedvencekhez
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

A teafaolaj kitűnő antiszeptikum, használata bőrgyulladás, égés és szúrás okozta sérüléseknél nagyon elterjedt. Jó hatással lehet a pikkelysömör, és az arthritis panaszok esetén. Kitűnően használható izom- és más fájdalom csökkentésére, orrdugulás, bőrpír kezelésére.
A teafaolajat Ausztráliában, főleg a bőrgyógyászat, a nőgyógyászat és a fogászat területén, a háztartásban a fehérnemű higéniában, a vizes helyiségekben előforduló penész eltávolítására, rovarok, élősködők elűzésére, a háziállatok ápolására és parazitáik eltávolítására használják.

-Rovarcsípés estén, vízzel picit hígítva csökkenthetjük a csípés okozta kellemetlen tüneteket. 
-Inhalálással enyhítheti a légúti megbetegedésekkel járó kellemetlen tüneteket.
-A bőrsérülés fertőtlenítésére gyógyszerkönyvi tisztaságú teafaolajunk kitűnően alkalmas lehet, mivel a seb nem ég tőle.
-A fogászatban nemcsak mint antiszeptikum kerül alkalmazásra, hanem -vízzel hígítva- száj frissítőként és fogkő ellen is használatos.

Kiszerelés: 10 ml/üveg

Felhasználási javaslat: Tegyünk 2-3 csepp teafaolajat az aromalámpa vízzel töltött részébe vagy a párologtatóba és a helység levegője tisztává és üdévé válik. Párologtatáshoz, levegő frissítéshez aromaterápiás céllal ajánljuk!

Adatok
Cikkszám
5999564540280
Webáruház készítés